Liga Mikulov 2013

 

Ještě před posledním kolem MLL jsme si odskočili do Mikulova odehrát dva zápasy proti El Chupacabře. Po přebrodění blátem jsme dorazili na fakt miniaturní hřišťátko, které nám v průběhu následujících zápasu dalo docela zabrat a to nejenom rozměrem, který vymezovala běžecká trať kolem hřiště, ale i trávníkem, který zaváněl vymknutým kotníkem a zvednout nám to z něj nešlo ani pomocí kouzelných vybraných slovíček. (a že jsme to zkoušeli)

První zápas jsme nezačali nijak slavně a v úvodní 20 minutovce jsme 2 krát remízovali a do pomyslných šaten jsme šli pouze s jednogólovým náskokem. Nakonec jsme vyhráli 11:6, ale bylo očividné, že nám holky, jak technikou tak obranou, dávají na prdel a nás zachránili jenom góly z rychlých protiútoků.

Druhý zápas už byl znatelně lepší, v obraně jsme se začali vracet a vypomáhat si a konečně jsme našli slabiny výborně chytající gólmanky. Odměnou nám byl krásný výsledek 18:7.  

 

Na dvojzápas nás jelo 11 plus brankář a vím, že si všichni chtěli zahrát co nejvíc, ale stojím si za rozhodnutím, že pro tým bude lepší, když budou v základě nastupovat hráči, kteří chodí pravidelně na tréninky, umí podržet míček, umí kombinovat a hlavně umí bránit, ostatní budou muset na sobě zapracovat, nebo střídat. Nechci ani typovat, jak bychom hráli bez Maliny a Zajíce v obraně, kteří navíc dohromady zaznamenali 12 bodů. Sami jsme viděli, že i proti tabulkově nejslabšímu soupeři se zapotíme a musíme přemýšlet, co a jak zahrajeme a jak vystřídáme.

Zúčastnili se: Dřívko, Rege, Zajíc, Malina, Šídlo, Bobr, Mersi, Zmzlík, Jožka, Karamba, Rolf, Červenáček.