Liga Strážnice 2011

Tak a máme za sebou druhé kolo 2.MLL. Hra se kvůli požáru přesunula z Chropyně do Strážnice, kde se nehrálo na hřišti u letiště jak jsem myslel, ale hrálo se přímo na letišti. Každopádně SOS zasluhují pochvalu za pohotové vyřešení situace a jejích řešení problémů např. nemáme lajnovačku tak koupíme mouku je mi blízké a hodně sympatické. Počasíčko bylo trošku zrádné, ale hlavně že se liga odehrála a myslím, že pro nás nedopadla vůbec špatně.

První zápas jsem již od první minuty tekly o gól a vlastně celý zápas jsme jenom dotahovali. Hráči z SOS se očividně zlepšili a to hlavně v obraně i když někdy to hráli moc rukama, za což byli naštěstí většinou potrestání rozhodčíma.Tím, že jsme od začátku museli dotahovat jsme nemohli hrát svoji hru a zápas jsme podle mého prohráli i kvůli tomu, že jsme nesledovali čas a skóre. Minutu před koncem jsme tři krát rozehrávali před jejich bránou a kdyby jsme věděli, že máme poslední vteřiny a prohráváme o gól tak by jsme to aspoň zkusili střelou nebo nájezdem, takhle jsme si par krát nesmyslně nahráli a bylo po zápase. Tento zápas byl smolný, ale hlavně kvůli zranění Dřívka, který hned od začátku hrál s nasazením a viděl jsem, že jeho vojenská fyzička nám může v následujících zápasech hodně pomoct. Bohužel hned po prvních 5 minutách se srazil s jedním ze Šohajů a na střídačku jsme ho museli odnést s vykloubeným kolenem.
Prohráli jsme 6:5. Alespoň že jsme nedostali víc gólů ;)

Druhý zápas jsme hráli proti Fénix Zábřeh a tady jsme pořádně nevěděli co čekat. nakonec byl zápas náš, mohli jsme si míček rozhazovat a každý si víceméně zkusil střelu nebo únik. Dokonce se před bránou krásně uvolnil Rolf a po pohotové nahrávce překonal brankáře i on. Zápas skončil 19:4 a my odcházeli o dva monokle a jedno vítězství těžší.

Všichni se už těšili na oběd, ale nakonec museli stačit langoše od Klíštetových rodičů (ještě jednou veliké díky!) a my jsme museli pískat a znovu hrát. Třetí zápas byl hodně podobný druhému jelikož jsme hráli se stejným soupeřem. Klíště se hned blýskla před fanouškama když začala zápas pěkným gólem. Dal už to šlo krásně, Malina se překonával ne jenom v obraně, ale pár krát utekl i do útoku a zakončil. Zápas skončil myslím 12:1 a my jsme mohli spokojeně odkulhat na  oběd.

Celkově chci pochválit hlavně za docházku a dobrou náladu po celou sobotu. Co se týče hry tak se nám moc zlepšila obrana a i když nám tam už někdo utekl tak ho většinou zneškodnil neprůstřelný Marťas o čem svědčí i fakt, že jsme za tři zápasy dostali jenom 9 gólů. Co je stále naše největší slabina je chytání nahrávek a uvolňování. Jinak nebýt Dřívkového zranění řekl bych, že super kolo se sympatickými týmy.

Rege