Liga Damnice - Duben

 

Další ligový víkend nás čekal tentokrát v nedalekých Damnicích. Už podle rozpisu, kde nás z 5 soupeřů čekali 4 týmy z bývalé první ligy, bylo jasné, že důvodů k oslavě vítězství nám tento turnaj moc neposkytne. Nejdramatičtější ze zápasů byl určitě s týmem Wallowa Brno, kde jsme soupeře zaskočili a rychle se dostali do vedení. Ještě do druhého poločasu jsme nastoupili za příznivého stavu 9:6, ale pak nám to tam přestalo padat a nakonec jsme smolně podlehli 15:13. Výsledky ostatních zápasů: 300: Kangaroos 8:16 (trošku jsme zaspali první poločas), 300:Highlander 3:19 (nejodevzdanější zápas sezóny), 300:El Chupacabra 28:7 (Jediná výhra, Šáťa dala první dva góly) a 300:Iktočante 22:7 (Zápas byl hezčí než výsledek). Další kolo nás čeká v Lanžhotě a máme další dva týdny se na něj připravit tak, abychom odehráli co nejhezčí zápasy.

Dovolím si proto vypíchnout pár věcí, na kterých by mohl každý z nás zapracovat:

Rege – CHCE TO: zlepšit se v osobních soubojích, rozhozech, míň se vztekat nad neproměněnými šancemi.

Bobr – výborná bojovnost a tvoření hry, CHCE TO: přesnější a rychlejší nahrávky, víc riskovat jak v osobním průniku, tak v nahrávkách do ohně.

Šídlo – výborný na rychlé protiútoky, rychlý, CHCE TO: víc kombinovat, tvořit hru, jít do obrany se stejnou vervou jak do útoku.

Karamba – výborná bojovnost a prosazení se v útoku i přes těsnou obranu, CHCE TO: uklidnit hru, získat přehled a víc se dívat, který ze spoluhráčů je v lepší pozici na nahrávku.

Džarda – výborná tvořivost hry, nahrávky, přehled, CHCE TO: víc se prosazovat v útoku, zlepšit střelu z dálky a kondičku.

Merci – výborná střela, spolehlivý příjem nahrávek, CHCE TO: větší bojovnost v osobních soubojích o míč, získat větší přehled v obraně, nepanikařit v útoku- raděj míč podržet.  

Nikča – výborná bojovnost a schopnost tvořit hru, dobrý přehled. CHCE TO: zlepšit příjem nahrávek a zvedání míčku, zdůraznit obranu.

Šáťa – dobré uvolňování se v útoku, bojovnost, rychlé zlepšování se, CHCE TO: získat větší přehled o hře jak v útoku, tak hlavně v obraně, dotrénovat zvedání míčků.

Zmrzlík – dobrý přehled v útoku, příjem i dávání nahrávek, CHCE TO: víc se účastnit, větší bojovnost, lepší přehled a důraz v obraně.

Zajíc – výborný přehled, tvoření hry, nejlepší ženská obrana, CHCE TO: porodit! :D

Obrana

Pecan – výborná hra na tělo, výborné střely z dálky, CHCE TO: víc se míchat do útoku, udělat si sem tam hráče ve hře 1na1, nehádat se se soupeřem nebo rozhodčím.

Jirka – stejně jako Pecan výborná hra na tělo a jedna z nejlepších střel z dálky, CHCE TO: Víc míchat útok, dotrénovat zvedání míčků, víc mluvit v obraně.

Červenáček – obrovské zlepšení ve hře na tělo, nahrávky, zvedání míče bez problémů, CHCE TO: Zrychlit, přidat na bojovnosti při osobních soubojích, získat větší přehled v obraně.

Malina – kovaný obránce, hra na tělo, mluví na spoluhráče, přehled, CHCE TO: víc tvořivosti v útoku, zlepšit střelu z dálky.

Wolf – výborný v osobních soubojích a hře na tělo, rychlý, CHCE TO: větší přehled v útoku, víc probíhání a míchání útoku, nevztekat se.

Langoš – výborný přehled, přesné rychlé nahrávky, dobrá hra tělem, CHCE TO: hrát v menších intervalech aby to vydrželi záda, zlepšit kondičku aby víc pomohl v útoku.

Dřívko – neustálé zlepšování se, výborné, chytré chytání hlavou, nervy na uzdě, CHCE TO: víc se zapojovat do hry – kazit nahrávky z poza brány, lapání útočníků lakrou, občas vyběhnutí.

Marťas – výborná úspěšnost, obětavost, kažení rozehrávek, CHCE TO: nevztekat se, pohlídat si střely z dálky, chodit na tréninky.

Samozřejmě všichni bychom měli zapracovat na chytání míčků, aby nám to přestalo vypadávat a na důraznosti a přesnosti střel ;)

Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl, na domácí půdu nám zůstali velice hratelní soupeři: Bečky, Fénix, Hot Shots, Osto6 a Šohajé, tak pojďme do toho, zapracujme na sobě a natrhněme všem prdel!! 

R.