4. kolo Lanžhot

 

Je to neuvěřitelné, ale o víkendu jsme ukončili již sedmou sezónu našeho týmu  :)

Když jsme začínali ještě nebyli tablety, většina z nás neměla facebook, nejezdila elektrická Tesla, ale náš tým už hrával lakros!!! :)

Od té doby se už mnohé změnilo, ale jedno zůstává stejné - jsme stále nejúžasnější lakrosový tým v ČR!!!

Děkuji všem za organizaci posledního kola a za účast!!! Ostatním týmům se u nás znovu moc líbilo, hřiště bezvadné, hudba, pivko, sluníčko, večer táborák, nemělo to chybu!! Díky všem, co se na tom jakýmkoliv způsobem podíleli!!!  

Kecy ke hře:

Hned první zápas jsme nastoupili proti silním Higlanders a bylo znát, že došli trošku v lepší sestavě než my. Bylo, vidět, že máme chuť hrát, hlavně holky do toho šli hned od začátku po hlavě a Marťa si dala svůj premiérový gól hned v prvním zápase. Bohužel nás soupeř zabetonovanou obranou nepouštěl do lepších šancí a za celý zápas jsme dokázali proměnit pouze 4 branky. Výsledné skóre 14:4, každopádně díky holkám, hrajícím navíc pouze v  podprdách, jsme byli znovu nejhezčí tým široko daleko :)

Na druhý zápas jsme se moc netěšili, ale tým Refugees nezkoušel žádné prasárny a my jsme nakonec s jedním z nejlepších týmů ligy odehráli docela vyrovnaný zápas. Bobr s Pecanem se krásně rozstříleli a stažená obrana s možností vypomoct si vypadala daleko líp. Soupeři jsme nakonec podlehli 13:7.

Poslední sobotní zápas jsme už byli trošku pod parou, Marťas chytal když ho trefili :D a Regého radám už nikdo nerozuměl :D:D Naštěstí jsme nastoupili proti týmu, který vypadal podobně indisponovaně a který jsme nakonec převálcovali 15:6, gól si dali skoro všichni z týmu, kromě kapitána Bobra a Džardy i kovaní obránci Jirka s Pecanem, Joe se nádherně trefil pod horní tyč a Nikča s Šáťou a Marťou si každá dala minimálně po gólu. Výborné zakončení sobotního lakrosení!
Jak ale všichni víme, lakros je jenom záminka, takže zábava začala na plné pecky. Romča v bufetu měla zlatou trpělivost a tak s úsměvem nalévala Lanžhotské panáky do dvoudecek, navíc dojeli tým podpořit Mersi s Dřívkem a tak se vesele juchalo do bezvědomí :)

Strážcem ohně se tentokrát stala Nikča, která celý večer oko nezamhouřila.:)

Nedělní zápasy jsme i přes kocovinku odehráli výborně. S týmem El Chupacabra jsme se nenechali rozhodit a bylo vidět, že naše holky soupeřky herně převyšují. Zápas skončil 13:5, kanonýrem byl tentokrát Karamba, který potřeboval dohnat všechnu absenci, co byl po nemoci nebo před nemocí a celkem se trefil 6 krát. Holky nádherně bránili a soupeřky měli problém se prosadit, škoda našich zbytečných faulů a brblání soupeřek, jinak další dobrý výkon.

Poslední zápas, měl asi nevětší grády. Tým Wallová, který jsme do nedávna nemohli porazit, musel hrát naplno a často se uchýlit k faulu aby zastavil náš rozjetý vlak. Výborná obětavá obrana, zdvojování, emoce, přes gólovou absenci Džardův asi nejlepší zápas. O góly se tentokrát postarali hlavně obránci Pecan s Jirkou a Bobrem. Tento zápas ukázal všem posměváčkům, co říkali, že to hrajeme přes dva hráče, že to není pravda a náš tým i bez Regého a Šídla odehrál do poslední vteřiny vyrovnaný zápas s prvoligovým týmem. Prohra o gól 10:9 nás nemusí mrzet, stejně jsme v tabulce skončili před Wallovou a dle mého odehráli ten nejlepší zápas na konec celé sezóny.

Děkuji všem, co se zúčastnili, i těm co došli tým povzbudit, bylo to krásné vyvrcholení sezóny se vším všudy a já už se nemůžu dočkat té další :)

 

Zúčastnili se: Marťas, Bobr, Džarda, Jirka, Pecan, Joe, Červenáček, Nikča, Šáťa, Marťa, Merci, Dřívko, Karamba, Zmrzlík, Móďa, Rege, Langoš, Malina a plné tribuny dětí a fanoušků!

 

Howgh