Liga Lanžhot

 

Tak to byla jízda dámy a pánové!!! :)

Za závěrečné kolo, ale i celou sezónu bych všem moc rád poděkoval!!
Bylo vidět, jak si to všichni užíváme, jak si navzájem fandíme, mělo to grády, mělo to napětí, mělo to emoce!
Pro takovéto chvíle hrajeme lakros, pro takovéto chvíle žijeme! :)

Jaký jiný tým se dokáže tak radovat a držet spolu? V kotli, kde přes 20 lidí skáče jako jeden a těší se z dalšího úspěchu. To je vzpomínka, která pro mě nikdy nevybledne! Díky týme!

Stručně ke hře a statistikám:

300B vzala všechny skalpy, které se nabízeli, včetně Kangoroos, Highlandars a nadupané Wallové a od třetího místa nás dělil jeden jediný bod.
Famózních 335 vstřelených gólů za sezónu!!! Víc nastříleli už jen Refu a Ikto a to nám jeden zápas s Medvědy chyběl. I přes to, že jsme měli jen jednoho na střídáni, to byl velice úspěšný víkend.

300 Amazonky odehráli krásných 5 zápasů s těžkými soupeři, ale fakt, že mistrům (Iktočante) nastříleli v zápase deset gólů, by měl stačit jako důkaz, že se zlepšují a moooc hezky se na to dívalo.

Výsledné pořadí tedy 300B - 4. místo a velmi pravděpodobně vstupenka na mistrovství.

300 A – 11. místo ve své první odehrané sezóně, která je vždy nejtěžší - sbírají se spíše zkušenosti než body, ale vy jste celou sezónu odehráli s grácii, nevypustili jste to, bojovali vždy až do konce a velice rychle se zlepšovali.

Z individuálních ocenění se Pecan s 93 góly prostřílel na krásné třetí místo. Rege si s 69 nahrávkami vysloužil druhé místo mezi nahrávači a se 159 body také druhé místo v kanadském bodování. Dřívko na krásném 4 místě mezi brankáři. To jsou krásné umístění v konkurenci se 160 registrovanými hráči!

Líbí se mi, že na ničem z toho, ale ve hře skutečně nezáleželo a my jsme se z každého gólu těšili jako ze svého vlastního. Navíc jsme se znovu dokázali vyhecovat na 200 % a myslím, že jsme fanouškům připravili velice pěknou podívanou. Toto jsou naše hlavní přednosti a toho se budeme držet.

Skvělý tým, skvělí lidi, hecování až za hranici možností a radost ze hry!
O nic jiného nejde! :)

Nesmím zapomenout ani na skvostný fan klub, který nás celou dobu držel, a díky kterému jsme v sobě našli skryté rezervy. Díky všem, byli jste skvělí!

Zůčastnili se:
300 A: Zmrzka, Nikča, Marťa, Verča, Móďa, Wolf, Marťas, Joe, Radim, Google a nehrající podpora Šáťa.
300 B: Dřívko, Rege, Pecan, Šídlo, Jirka, Džarda a Červenáček.

+ mraky malých i velkých fanoušků!