Liga Lanžhot

 

... A pak přišel Leonidas, mečem rozčísl zamračené nebe a zařídil tak krásné počasí pro následní finální bitvu! :)

    Ano, je až neuvěřitelné, že i když prší už měsíc v kuse, tak všichni odcházeli z Lanžhota opálení jak po dvoutýdenní dovolené u moře. :D

Na začátek bych moc rád poděkoval všem, co se zúčastnili chystačky, organizování, vyhlášení a následného úklidu, bylo to další bezproblémové kolo, které si všichni pochvalovali, well done parto! ;)

    Lamazonky si mazaně nechávali všechny své trumfy na domácí ligu a několikrát soupeře a přihlížející překvapili svým výkonem.

To, co platí pro celý oddíl 300, potvrdili teď i Lamazonky - i když někdy technika pokulhává, naši hráči to vynahradí dvounásobným nasazením a vůli.

Lepší scénář si nedokážu představit a nejenom pro mě byli vrcholem celého turnaje zápasy Lamazonek s Medvědy, které porazili 11:8 a s Princeznami, kde otočili zápas z nepříznivého stavu 4:1 o poločase a za nevídané atmosféry zdolali své věčné rivalky v do poslední vteřiny dramatickém zápase 8:7. To byli nervy!

Chválím všechny hráče za krásnou hru, neuvěřitelné nasazení

a výbornou atmošku!

Tým 300 měl na začátku turnaje dost smůlu, když si hned v prvním zápase Džarda zlomil kotník a v bolestech odkulhal na střídačku.

Od té doby jsme měli možnost vystřídat pouze jediného muže, a to byl hlavní kámen úrazu v boji s dosud neporaženými Iktočante a Refugees. To, že oběma týmům dokážeme dát 12 až 14 gólů v zápase je důkaz, že na ně máme, a když zapracujeme na obraně, tak by nám musel soupeř příště zlámat daleko víc kotníků, abychom nějaký ten skalp neurvali!

Čtvrté místo v tabulce pro tuto sezónu více než zasloužené!

    Závěrem bych rád vypíchl produktivitu týmu 300, kde se mezi 10 nejlepších hráčů ligy už po několikáté dostali 3 hráči z našeho týmu a soupeř tak nikdy neví z které strany to dojde! Pro zajímavost - Šídlo si znovu odnesl cenu za nejlepšího střelce s neuvěřitelnými 92 góly za sezónu!!! Rege byl se 79 nahrávkami nejlepší nahrávač a se 149 body druhý v kanadě, Dřívko třetí nejlepší golman a Pecan zavíral desítku nejlepších střelců ligy. A to nám chyběl jeden odehraný zápas s Bečkami! Prostě paráda!
Je důležité si každopádně uvědomit, že tyto krásná čísla by nikdy nebyli možné bez zbytku týmu!!!, který má na výsledku jednotlivých zápasu často daleko větší zásluhy než sebešikovnější útočníci!!!  

    Díky všem, je krásné sledovat jaká lakrosová velmoc se z Lanžhota za posledních deset let stala, a já věřím, že naše lakrosová rodinka se bude dál zvětšovat a herně růst. :)

Howgh

 

Zúčastnili se:

LAM: Zmrzka, Nikča, Šáťa, Marťa, Merci, Verča, Móďa, Joe, Patrik a Radim.

300: Marťas, Rege, Pecan, Šídlo, Jirka, Bobr, Červenáček, Džarda a Dřívko na WhatsAppu.

 

Děkujeme všem přátelům oddílu a fanouškům,

že nás došli podpořit, moc si toho ceníme!!!