Mistrovství planety Strašice


Rychlý report z mezigalaktického mistrovství far, far away:

    Po strastiplné, několikadenní cestě jsme dorazili do Strašic, které byli přesně tak daleko jak nás všichni Strašili. Zachovali jsme však paniku, kopačky obuli naopak a vyrazili se síťkami na motýli proti klukům z Gusána. Dobré vychování nám nedovolilo vyhrát nad týmem, který má v kádru jediného výrobce lakrosek
v republice, a tak jsme raději závěr zápasu vypustili a šetřili síly na lehčího soupeře - Iktočante.

    V zápase s týmem, který dobře známe, jejich kličky máme přečtené a víme
o všech Valinových slabinách v bráně, jsme znovu lehce podlehli 16:4 :D:D
Škoda, že nám Dan neprodal ty opravdové lakrosky, to by byla úplně jiná ... :D

    S heslem: "Lakros je jenom záminka" na rtech jsme nad tím nonšalantně mávli rukou a zažili další z večerů, který nejvíc ze všeho připomínal Alenku v říši divů - kde je snad všechno možné. Prvotřídní barman, rozjímání na patníku, diskoška v Diskošce, hledání souhvězdí lakrosky, zvedačka, nebo zběsilí tanec kolem slunečníku ... Prostě klasický, klidný večer a povinná regenerace.

    Ráno jsme se všichni vzbudili odpočatí a plní sil. Refugees jsme porazili 14:13 pro ně, Pecan si připsal dalších 80 minut na trestní lavici a my jsme se očividně začali rozehrávat.

    Na poslední zápas už jsme byli krásně zahřátí a taktika: "Kdo má míček utíká libovolným směrem" na Highlanders zabrala, kupodivu, dokonale. Soupeře jsem poprvé za víkend nejenom uběhali, ale i porazili a znovu se tak posunuli o jednu příčku víš, na 6 místo v tabulce nejlepších týmů v galaxii.

    Rád bych pochválil hostující Lamazonky, které se rvali jak o život a byli plnohodnotnými hráči jak v útoku, tak v obraně. Marťa nám přichystala krásné akce a na tři góly nahrála, Nikča se toho nebála a dva góly tam rovnou napálila. Každopádně, do naší party jste zapadli dokonale!
Respekt holky!

    Snad ještě víc bych chtěl poděkovat Merci, Verči, těhulce Verči a kartonové Radce, které dojeli fandit a být s námi. I přes to, že věděli, že si nezahrají, tak jeli tu dálku podpořit tým a doplňovat všem elán a energii.
Obrovské díky!

    Osobně jsem po posledním zápase cítil (kromě pohmožděnin, rozbitého rtu a polámaných prstů) úplnou euforii! A to je to, co se mi na našem týmu líbí.
Nejsme nejlepší v lakrose, z daleka nevyhrajeme všechno, ale ten víkend si dokážeme vždy užít!

Díky a krásné léto všem!!! :)

Zúčastnili se:

Dřívko, Rege, Šídlo, Pecan, Bobr, Jirka, Červenáček, Karamba, Nikča, Marťa, Merci, Verča, Verča s miminkem v bříšku, Falko a Kartonová (ta lepší :D) Móďa.


Howgh
R.