Liga Hodějice

 
Jubilejní 10. sezóna, dámy a pánové!!!

    Je to neuvěřitelné, ale je to tak - s našim oddílem jsme vstoupili do své 10-té sezóny!!!! Za uplynulých 9 sezón tým 300 nastřílel neuvěřitelných 1978 gólů a vyhrál 94 zápasů!

Rozšířili jsme se na tři týmy a z Lanžhota se stává mekka všech lakrosáků!


    Kdybych si takový scénář maloval před deseti lety, jen bych se zasmál a řekl si: "tak nohama zase na zem Rege!" Ale, světe div se, je to tak! :O
A aby toho nebylo málo, lepší vstup do své jubilejní sezóny jsme si nemohli ani přát:

    Ještě několik dnů před ligou to přitom vypadlo úplně jinak a my se báli, že budeme muset všech 5 zápasů kontumovat. Na poslední chvíli jsme hostovali Smíška a v pěti v poli, bez možnosti vystřídání, jsme vybojovali dvě vítězství a remízu s vícenásobnými mistry republiky! Především remíza 18:18 s Iktočante v plné sestavě je skalp, který nám už nikdo neodpáře a my ukázali, že se i v slabší sestavě můžeme rovnat těm nejlepším týmům v lize!

    Lamazonky na tom byli, s omluvenými flákači, dost podobně, a tak přibrali Balua z Akičity a svedli dva těžké zápasy proti Medvědům a Kangeroos aby se v posledním utkání potkali ve společném přáteláku s 300kou. Jejich výkon se rapidně zlepšoval - v zápase proti Medvědům se trefil pouze Radim, proti Klokanům se už přidali i holky Nikča s hattrickem a Kužmi s 5 góly. Cíl - dát za zápas víc než 5 gólů a nedostat víc než 20, byl splněn a Lamazonky mohli z tohoto zápasu odkráčet se vztyčenou hlavou.

Večer probíhal jak z amerického filmu - na korbě pickupu s hudbou na plné pecky a neustálým připíjením na Štěpánku!!! - chyběla jen pláž a ohýnek :)

Neděle už tak slavná nebyla a i když 300 posílila o čerstvého tatínka Bobra, tak podlehla Kangaroos i Highlanders a o udržení ve zlaté lize se budou muset poprat s Wallovou na příštím kole.

Lamazonkám ze sestavy odešel Marťas a odkulhal Radim a tak taky táhli za kratší konec a na hraně úplného vyčerpání dobojovali své 2 zápasy proti princeznám a Refugees, kde se nejvíc dařilo Merci s hattrickem v obou zápasech.

    V obou případech chválím za svůj výkon především nováčky Smíška a Balua, kteří byli plnohodnotnými hráči proti těžkým soupeřům a ukázali, že je v nich nejenom obrovská bojovnost, ale i veliký potenciál. Smíšek dal góla hned v prvním zápase a na několik přihrál, Balů neměl problém přejít přes několik obránců a o míček se poprat s daleko zkušenějšími soupeři. Jen tak dál borci!

Když chceme něco na své hře zlepšit, tak musíme zapracovat na docházce a v obou týmech víc zapojovat backy, kteří to můžou pálit z dálky.

Jinak krásná hra, krásný víkend a náš nadupaný vlak, přes všechny pohmožděniny, zlomené kotníky, naražené žebra, pohlé vazy, šrámy, sekance a modřiny, jede dál ... a stále výš!

Soupeři třeste se!!! :)

Howgh

Zúčastnili se:
 
Za tým LAM: Zmrzka, Merci, Verča, Nikča, Kužmi, Radim, Marťas a Balů.
Za tým 300: Dřívko, Rege, Šídlo, Jirka, Redman, Smíšek a Bobr.

Největší fanoušci turnaje: Peťa s holkami, Šáťa se školkou a mimčem v bříšku, Džarda s kotníkem v prde.. a Pecan s vrtulníkem. :D