Liga Zábřeh

 

Ahoj všem šílencům a přívržencům tohoto sadomasochistického sportu. :D

Cítíš se jak přejetý parným válcem? :D Tak to patříš do naši lakrosové rodiny, a máš za sebou další skvělý lakrosový víkend! :)

    Sluníčko, pohoda, dobrá parta a několik krásně vyhrocených a drsných zápasů - takový typický Moravský lakros.

Hned první zápas jsme měli vzájemný, tedy LAM vs. 300, kde se několika skvostnými zákroky blýskla Zmrzlík a spolu se slušně hrající obranou tým 300 nepustila za hranici 14 gólů.
Na druhé straně Dřívko odolával, než Nikča vytasila své ženské zbraně a Dřívko byl rázem paralyzován a to, pro radost všech přihlížejících, dokonce dva krát. :D

Výsledek přáteláku 300 vs. Lamazonky 14:2.

    Lamazonky se i v dalších zápasech krásně semkli a dřinou v obraně nepustili žádného ze svých dalších soupeřů za hranici 14 gólů! A to měli proti sobě nadupanou Wallovou a domácí Fénix.
Bylo pozitivní, že už se nebojí střílet a golmani museli být ve střehu. Proti Wallové se znovu trefila Nikča, proti Fénixu se přidali Mersy, Móďa i Verča a Šáťa s Joem si rozdělili asistence a výborně makali v obraně.

Myslím, že znovu docela posun kupředu a pár zkušeností v kapse.

 

    Pro tým 300 byla největší výzvou víkendu odveta proti domácím Highlanders, kteří na nás shlíželi z prvního místa tabulky a těšili se na náš cenný skalp.

S pouze jedním hráčem na střídání a druhým nejproduktivnějším hráčem válejícím se na Kanárech jsme do toho šli jako vždy po svém: bez respektu, naplno, až na kost… Naše jednoznačné vítězství o tři góly 8:5 asi nikdo nečekal a já věřím, že za to mohla hlavně výborná obrana a vynikající Dřívko v bráně v druhé polovině zapasu, kde nám lídr celé Moravské ligy nedokázal za dvacet minut vstřeli víc než jeden gól!
    Výhra 17:6 s Medvědama byla povinná. :)
 

    Večer znovu výborný: kytara, hobl, dýmka, vítání občánka, lidská kuželka, válení sudů, fotbálek, prostě klasické lehce infantilní šílenství! :D

Neděle byla, jako vždy, hodně bolestivá! :)
Lamazonky se museli hecnout proti Kangaroos a bez hráče na střídání jen těžko hledali rezervy. Nejvíc se dařilo Marti, která soupeře překvapila dvěma góly a dvěma asistencemi, přidal se ale i Joe s Mersy a 4 góly byli na světě. :)

Poslední zápas proti Bečkám už byl hodně unavený a skončil stejně jako první vzájemný 14:2, skórovali opět Marťa s Nikčou.

Hráči 300 nenechali nic náhodě a na tým Wallovou si docela vyšlápli. Bohužel jim to tam nepadalo o moc víc než soupeřům a první poločas skončil fotbalovým skóre 2:1 v náš prospěch. Pár zbytečných vyloučení a chyby v nahrávce a tento zápas se změnil v největší drama víkendu, kde jsme poslední rozhodující gól dali necelou minutu před koncem a těsně vyhráli 10:9.
Poslední zápas proti Bečkam jsme rozhodně nechtěli podcenit a i přes únavu jsme soupeře roztrhali 24:2. Každý z hráčů v poli se alespoň jednou trefil, Wolf dokonce 5 krát, čímž překonal svůj rekord.
Největší kanonýr turnaje byl s 26 góly suverénně Šídlo, který vévodí tabulce střelců celé Moravské ligy a platí rundu! :P

 

Díky děcka, znovu supr víkend!!

Abychom se posunuli dál, chce to do další ligy zapracovat na docházce, na fyzické kondici, abyste všichni zvládli sprintovat a bránit na plno v každém z 5 ti zápasů, a na větším tlaku na bránu. ;)

Howgh

 

Zúčastnili se:

LAM: Zmrzka, Nikča, Mersy, Marťa, Verča, Joe, Šáťa a Móďa

300: Dřívko, Rege, Šídlo, Džarda, Jirka, Wolf a Bobr.