Liga Zábřeh

 
Podzimní část sezóny se znovu uzavírala v oblíbeném Zábřehu, kam už jezdíme jako domů a máme to tam rádi.
Známé tváře, známe prostředí, jenom ty zápasy jsou lepší a lepší! :)

    Tentokrát jsme si na docházku opravdu stěžovat nemohli a oba týmy nastoupili téměř v plné sestavě.
Lamazonky měli dva na střídání a jelikož Zmrzka nemohla, nebojácně se do brány postavil Balů. Chválím za odvahu a odhodlání, když vidím střely některých hráčů, sám bych měl strach se do té brány postavit! Lamazonky navíc posílili o nejběhavějšího hráče víkendu - Velkého Bobra alias Majkla, který si odbyl nádhernou premiéru a dočkal se prvního gólu i prvních modřin. Po celou dobu turnaje se Lamazonkam dařilo líp bránit, často měli navrch v osobních soubojích a dobíhání míčků, a tak byla hra dost vyrovnaná. Když dali i takovému týmu jako jsou Iktočante 9 gólů a každý z hráčů se bodově prosadil, byla radost se na to dívat.
Lamazonky zůstávají po podzimní části v druhé lize, ale věřím, že zápasy proti Fénixu, Bečkám, Princeznám i Medvědům budou krásně vyrovnané a my jim budeme fandit z plných plic!!!

    Tým 300 znovu překvapil a po krásné remíze s Iktočante 18:18 si připsal další historický úspěch kdy doslova v poslední vteřině remízoval s Refugees 14:14 a za celý víkend nenašel přemožitele! Asi nehezčí zápas proběhl až na konci celého turnaje, kdy si domlácené 300ky nenechali nic líbit a, hlavně díky důsledné obraně, zdolali Wallovou 23:12 a zajistili si tak účast v první lize mezi 5 nejlepšími týmy.

Ať, ale zápasy dopadli jakkoliv, věřím, že si všichni budeme pamatovat hlavně hezky strávený víkend s bandou podobně šáhlích lidí, večer šílených společenských her nebo třeba oslavu vstupu do první ligy písničkou: "Tá Lanžhotská mája tenká"
Lakros je jenom záminka!  Když budeme stále dobrá parta, tak za 90 let oslavíme stovku, a ještě se u toho sakra nasmějeme! :)

Díky a těším se na jaro!

Sadomasochistické akce se zůčastnili:
LAM: Balů, Merci, Verča, Nikča, Marťa, Radim, Joe a Majkl
300: Dřívko, Rege, Šídlo, Pecan, Bobr, Jirka a Červený.