Liga Lanžhot

 

    True story: Všechno to začalo v hospodě u piva, kde si Pecan posteskl, že mu vztahy nevydrží a že si tentokrát najde nějakou super ženskou, ale místo toho, aby se roky oťukávali, tak ji hodí rovnou do ohně a když neuteče, tak to bude vyvolená!!!
    Slovo dalo slovo a začal se rýsovat ďábelský plán. "Chtělo by to udělat nějakou akci, kde by to vypadalo, že jsem jako sportovec!" říkal Peťa, ale musí to být nějaký sport, kde nikdo moc nepozná, o co jde, ať to Anička neprokoukne...
Pak by to chtělo nějaký zapadákov, třeba Lanžhot ... seznam pokračoval ... poctivé vidláky ... nějaké hezké holky ... fanatické fanoušky slovenského hokeje ... a třeba bazén jak z Kurva hoši guten tag ... nápady neměli konce :D

    A tak nás Pecan uplatil každého za jedno pivo a my předstírali lakrosový oddíl, zavolali jsme nejhezčí holky z Lanžhota a ze Strážnice, ať se motají po hřišti a kolem, napustili bazén s hnědou vodou a prostoduché vidláky jsme zahráli na jedničku. Jaké bylo naše překvapení, když Aničku nic z toho neodradilo a stále zůstávala. Pan táta řekl: "musíme přitvrdit" a začal předstírat infarkt ... Balů s Langošem se začali kotoulet z lavičky ... SLOVENSKO DO TOHO! ozývalo se široko daleko!
Nic z toho nezabralo, Anička prošla zkouškou a my ji srdečně vítáme do party! :)

K předstíraným zápasům:

Tým 300 po docházkovém propadáku v Hodějicích nastoupil téměř v plné sestavě, dokonce dojel i kluk, který si říkal Džarda a nikdo si jej nepamatoval, ale hrál a pařil výborně, a tak jsme si jej v týmu už nechali. :D
První zápas s Highlanders jsme byli čerství a v početní převaze, kontrolovali jsme hru, ke konci jsme předstírali dramatický závěr a vyhráli o gól 16:15.
Druhý zápas proběhl s Wallovou a my byli po nedávné prohře ve vzájemném zápase tak vyhecovaní, že mi bylo soupeře až skoro líto. Masakr skončil 13:4 a my si hru doslova užívali.
Úsměv ze rtů nám vzali až Kangaroos, kteří omladili tým a rychlými brejky v kombinaci s nejlepším golmanem ligy zdecimovali naše nadšení a tým 300 zažil hořkou prohru 9:10.

Lamazonky taky doplnili kádr hráčů a hráček a krásnými modrými dresy se to na hřišti jen hemžilo, bohužel hned první zápas je čekal těžký soupeř Fénix, v čele
s kamioňačkou Karin, kteří je přejeli 5:21.

Svůj druhý sobotní zápas svedli bitvu s Bečkami a hru začali ve velkém stylu.
V první polovině několikrát vedli, bohužel nakonec podlehli o jediný gól 7:8, a na výhru si museli ještě počkat.

Sobotní večer byl poklidný, sportovci alkohol nepijí, a tak se sedělo u ohýnku
a v deset se šlo spát. :D


V neděli byl těžký vzduch a nadšení do hry byste před prvním zápasem 300 hledali jen těžko. Čekali nás dva nejlepší týmy 1. Moravské ligy a my věděli, že to bude bolet! Následující zápas se však zapíše do dějin nejenom jako nejkrvavější zápas všech dob, ale především jako první výhra nad Refugees!

Euforie z výsledku 11:9 nebrala konce a pro další sezónu nám do sbírky zbývá jediný nabízený skalp, a to ten nejcennější - Iktočante!

Druhý zápas s mistry republiky jsme prohráli vysoce 5:18 a jediné v čem jsme soupeře překonali byl počet vyřčených slov za minutu. Hrát se nám nechtělo stejně jak rozhodčím pískat :D Naštěstí alespoň posledních 5 minut lehce zavánělo sportem.

Lamazonky na druhé straně čekal věčný rival Princezny a oni tento zápas nechtěli vypustit za žádnou cenu. V první polovině prohrávali o tři góly, vyplatilo se jim však nevěšet hlavu a bojovat až do konce. Zápas skončil remízou 7:7 a Lamazonky si potvrdili, že na Princezny mají, a to nejenom na ně! Minimálně Bečky a Kangaroos B se musí mít před naším týmem na pozoru a všichni se těšíme na další nádherné zápasy jako byl ten s Princeznami!
 

V týmu 300 jsme tentokrát nechali výhru osobních statistik kamarádsky na Pecanovi a ten si vybral znovu tu nejprestižnější kategorii ze všech.
S 20 trestnými minutami suverénně ovládl kategorii nejdrsnější hráč 1.MLL.

To Lamazonky letos ovládli veškeré statistiky a svým ženským protějškům nedali šanci.

Nikča brala druhé místo za nahrávky, Merci druhé místo za góly a Marťa Kužmi vyhrála nejlepší střelkyni 2.MLL i celkové kanadské bodování! Gratulujeme holky!
 

Chválím za krásnou účast a nasazení!
Děkujeme Strážníckým holkám a klukům, že nám vlily novou krev do žil, na oplátku nabízíme účast ve dvou nejlepších a nejsympatičtějších týmech ligy.
Celý tým 300 také děkuje týmu Lamazonky za výpomoc během celé sezóny!
 

Celkově se nám to závěrečné kolo znovu moc povedlo: úžasná parta, atmosféra, hra, začlenění nových hráčů, Baluové narozky, hokej, večer ... a to všechno začalo v hospodě u piva :)

Zúčastnili se:

300: Rege, Šídlo, Dřívko, Pecan, Červený, Jirka, Svoby, Majkl, Smíšek, Džarda, Marťas a Koloušek.

LAM: Merci, Verča, Kužmi, Balů, Joe, Mimoň, Astrid, Wiky, Markétka, Andrejka, Nikča J. a Aďa.

+ nespočet fanoušků, rodinných příslušníků a fanatických ctitelů.